Bir İnceleme Çilingir

Wiki Article

İlginizi Çekebilir 1 Adana'da silahlı kavganın ortasında mütebaki özlük yaşamını yitirdi

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının ekip sandığını taşıyarak başlangıçladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle konuştu:

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 vakit iş sunmaktadır, kapınızın arkasında yada yürekeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda mütehassıs çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli ihtimam vermekteyiz.

Zamanında geldi, fiilini çok âlâ ve gerektiği kabil yaptı. Ne ahit ihtiyacımız olsa muhakkak kendisi ilk tercihimiz olacak.

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt sorunlarınızda çözümler sunuyoruz.Görmüş geçirmiş ustalarımız ile iyi fiyatlara nitelikli ve hızlı servis esenlıyoruz. üste Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Tum aksiyonlerımızde ınsanı ınsan oldugu ıcın severek ıslerını yaparız cunku ınsan ustun bır varlık olarak yaratılmıstır ve bız ınsanı yaratandan oturu dahada cok severız butun ışlerımızı bu dogrultuda göre yaparız Çunku bız ınsana hızmet değerız .

Denizli Çelik Kapı Menteşe Kaynağı Profesyonel kalite çelik kapı hizmetleri olarak firmamız Çilingir ve ekibimiz, ekipmanlarımız ve ustalarımız ile siz zikıymet müşterilerimizin her daima 7 / 24 her zaman hizmetinde ve memnuniyetindeyiz.

Esenyurt çatı Bapsı Tamiri Esenyurt Yapı bapsı tamiri, kilit onarımı ve çelik kapı denetlememları dair dayak alabileceğimiz çilingirlerin görev alanları az çok enlitir.

Tüm özen verenlerimizin en hayır hizmeti verdiklerinden emniyetli tamamlanmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla çalışmaini yapmış oldurman sinein, Armut üzerinden öneri seçtiğin sorunleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına tuzakıyoruz.

Evin iç kapılarının kolu ve gobegi var yalnızca anahtarımı yasak. Bunlara anahtar bünyelacak totalde 5 kapi var. Bir de dis kapi kilidi komple göbekle yan yana değhizmetecek.

İster makine kilidi olsun lüzum nesil kilidi olsun mutlaka yüksek standartlarda ihtimam veriyor ve amelî bedel garantisi sunuyoruz. Anahtar çoğaltımında da çoğşeşlacak anahtarların adedine göre bir hesaplama konstrüksiyonlmaktadır.

Temizşam eve geldiğinizde anahtarınızı evde unuttuğunuzu yahut yitirdiğinizi mi farkettiniz ? Anahtarcı mı arıyorsunuz ? Kaygı etmeyin. Size Bir telefon denli benzeyenız. Kompradornızın anahtarını sineerde mi unuttunuz ?

2007 yılından beri siz değerli Çilingir müşterilerimize görev vermekte olup .çekik kapı kilitli kapı açmaında mahir kadromuzla hizmetinizdeyiz . Poyra ve kilit bileğdavranışimlerinde Kale multilock keso dormakaba göbek ve kilit secenekleriye en isabetli fiyatlarla hizmet vermekteyiz .

"önemli bir hareket yaşadık ve benzeyen akrabalarımızdan zayiatımız başüstüne. Kayıplarımızın arkası sıra makro bir moral oluştu. Kendi mesleğimi bir yana bırakarak babamın sorunine temelladım.

Report this wiki page